Hieman on taas aikaa ehtinyt vierähtämään, johtuen kuulemma kameran olosta lainassa... Mutta eipä täällä sen ihmeempiä ole tapahtunutkaan. Juoksut on taas juostu ja olen aloittanut normaalin juoksujen jälkeisen dietin sekä karvan pudotuksen.. Häntä näyttää kuulemma pelkältä piiskalta! (on siinä karvaa, mutta ei vaan niin paljon kuin normaalisti..) Tokossa on nyt ollut pitkä tauko juoksujen takia ensin ja nyt sunnuntaina kun oltais vihdoin päästy, niin mulla oli pienimuotoinen ripuli. Oon välillä saanut napattua maasta suuhuni jäniksen papanoita, joten ehkäpä siitä syystä... No se meni onneksi parissa päivässä ohi. Mutta nyt sitten tulevana sunnuntaina mamma on töissä, niin taas joudutaan odottamaan viikko.. Jospa sitten vihdoin!

Koirapuistossa kävin jo pari päivää sitten moikkaamassa kavereita ja tänään oli treffit Miksu nöffin kanssa. Eilen vähän satoi ja kun me tykätään niiiiiin painia, niin suihku reissuhan siitä seuras. Kivaa oli pitkästä aikaa, kuten alla näkyy!

Mä taisin vähän vaihtaa väriä syksysemmäksi!!

Edestä näytän suht siistiltä... Hihna siksi, että mamma sai mut likaamatta suihkuun..

Kovasti kysellystä hirviäiskärpästakista ei vielä kuvaa, mutta ehkä seuraavaksi.. Nyt toivottavasti ne vihulaiset kuihtuu pois pakkasten myötä.. Eilen oltiin metässä ja mamma oletti niitten jo parin pakkasyön jälkeen hävinneen, mutta silti se kotona löys yhden. Torvelo kun ei käyttänyt nyt sitä takkia!

Mutta siis kaikille kaunista syksyn odotusta!