Hiphei! Eilen perjantaina käytiin mummin ja vaarin (mamman puolelta) mökillä. Mamma, minä, mummi ja vaari mentiin autolla ja pappa tuli sitten moottorikelkalla jäätä pitkin. Aurinko paisto vielä menomatkalla, mutta kun perille päästiin, oli taivast jo pilvessä. No mutta sehän ei menoa haitannut, kun sää oli muuten niin lepponen. Ja mähän tietysti juoksen kun kaistapää säässä kuin säässä!

Ekana temmellettiin vähän siinä mökin pihassa ja sitten mentiin jäälle kävelemään. Kiva oli juosta pitkin jäätä ja haistella kaiken maailman metsäneläimien jälkiä! Ja tietty vähän yritin jotakuta aina välillä taklatakin.... Tässä kuvia reissulta!

Haahuilin välillä vähän muita kauempana, jonkun ketun jäljen perässä.. Takana näkyy vastapäisen rantsun mökkejä.

Kauankos tässä nyt seisoskellaan ja ihmetellään??

Mietintätauko..

Ja näin innokkaasti mä tulen, kun mamma tai pappa kutsuu!! Mummin selkä taustalla johti meidän seuruetta.

Lähikuva kaiken juoksemisen jälkeen... Pientä kuuraa viiskelöisissä..

Mutta siis kivaa oli! Ja sitten olinkin aika naatti loppupäivän. Viime viikonloppuna piti kuulemma mennä tokoon pitkästä aikaa, mutta se hieman siirtyi. Toivottavasti sunnuntaina ehditään vihdoin treenaamaan! Oon ollu lisäksi vähän masentunu pari päivää, kun ei oo kavereita nähnyt pitkään aikaan.. Mamma puhuu jostain valeraskaudesta, mutta tiedä häntä mitä lie tarkottaa..