Täällä taas pitkästä aikaa! Hieman takkuaa yhä tämä päivittäminen, mamma kyllä sano, että muutaman päivän päästä pitäisi koneen toimia uudessa osoitteessakin.. Joten joskohan sitten muuton jälkeen.. Muutto on kuulemma viikon päästä, en vieläkään oikein tiedä mikä se on, varmaan jotain syötävää! Kovasti kyllä tavaraa pakataan toisessa osoitteessa laatikoihin, mutta pääsenpähän niihin paremmin käsiksi!! Katsotaan nyt sitten viikon päästä, mikä se muutto homma oikein on..

Naistenvaivat ovat tietenkin yhä päällänsä, kohta onneksi kaksi viikkoa takana. Vähän on ollut sellainen hajamielinen olo, mistä lie johtuu.. Mamma ja pappa sano, että ainakin lenkillä käyttäytyminen on osittain unohtunut. Kaikkia vastaantulijoita kun pitäis päästä morjestamaan, mikä siinä on vikana! Ja välillä vähän on pelottanut jotkut äänet lenkillä, vaikkei mamma kuulemma mitään ole kuullutkaan... Se johtuu vaan siitä, että mulla on isommat korvat!

Tokoon olis kiva päästä ja koirapuistoon kanssa. Mamma ja pappa sano, ettei nyt pariin viikkoon voi mennä, ettei satu vahinkoa. Mitä vahinkoa siellä nyt vois sattua!! Mullahan vois vaikka olla hauskaa!! Tylsiä noi aikuiset aina välillä... Toivottavasti sitten kanssa pääsen parin viikon päästä  morjestamaan muitakin koiria, Konstaa on ainakin ikävä. Mutta nyt takaisin pakkauspuuhiin ja syömään, lounasaika kun lähenee uhkaavasti..:) Tässä muutama kuva, ettette ihan unohda, minkä näköinen mä olen!

Entä sitten jos en tykkää, että mua kuvataan.. Ei kaikki oo linssiluteita.

Olisko parvekkeella vai tulisko sisälle, kas siinäpä pulma!